Camping La Tordera

Recepción


Datos de contacto y descripción

Tel:
(+34) 937 61 27 78
Fax:
Móvil:
(+34) 937 61 27 78
Dirección:

Camí de la Tordera S/N Apartat de Correos 58 S/N,
08380 Malgrat, Barcelona, España
Sitio Web:
 

Camping La Tordera

Malgrat 

 

Camping La Tordera

 


 

Les nostres parcel·les son de terreny plà i la nostra platja de sorra gruixuda és de les millors valorades a nivell europeu tant per la qualitat de l´aigua com per la qualitat de la sorra.


Aquesta situació privilegiada del Càmping, en una zona tranquil·la a mig camí entre Malgrat i Blanes, i el seu accés particular fan de l´entorn un espai tranquil i segur on passar les vacances. Una autèntica illa enmig de la cremor de la costa!

 

Les reformes executades en els últims anys ens han convertit en un nou càmping, familiar i tranquil.

 

Disposem de 340 parcel•les i d´una zona especialment adaptada per autocaravanes.

 

Les parcel·les tenen un tamany aproximat de 8×8 (64m quadrats), i disposen de presa de llum amb connexió europea de 10 Ampers.

Al càmping hi trobarà tot el que necessita per passar uns dies amb totes les comoditats: Supermercat, Fleca, Cafeteria, Restaurant, Zona de barbacoes, Zones d´aparcament,...I perquè siguin uns dies inoblidables de vacances, disposem de Piscina, Pistes de petanca, de futbol i de bàsquet, àrees infantils, Sala de jocs, i accés directe a la platja!.


Al càmping hi trobarà tot el que necessita per passar uns dies amb totes les comoditats i perquè siguin uns dies inoblidables de vacances.


Treballar perquè gaudiu és un plaer.

 
Camping La Tordera

 


 


Camping La Tordera


 
 
....