Beauty Atelier Perruquers

Beauty Atelier Perruquers


Datos de contacto y descripción

Tel:
(+34) 93 269 65 32
Fax:
Móvil:
(+34) 630 97 39 48
Dirección:

Carrer de Pau Claris 181,
08037 Barcelona, Barcelona, España
Sitio Web:
 

 

 

Beauty Atelier Perruquers

 

 

 

 

 

 

A Beauty Atelier Perruquers sempre estarà en bones mans, les d’un equip que domina la gama clàsica de pentinats i els estils més moderns de la temporada.

 

La nostra oferta no acaba aquí. També hi trobarà una amplísima oferta de productes per cuidar el seu estil i el seu cabell.

 

El teu estil, a Beauty Atelier

Tenim un servei complert on trobarà moda, glamur, estil i qualitat. Té a la seva disposició un ventall de serveis personalitzats destinats a millorar la seva imatge. En tot moment estaran assessorats per autèntics professionals que li atendran de forma personalitzada garantint la qualitat i agilitat.

A Beauty Atelier Perruquers hi trobarà les últimes tendències en talls i pentinats. Oferim moda i estil, els nostres talls són espectaculars.

 

Estilisme home

A Beauty Atelier Perruquers oferim un servei totalment personalitzat. Un bon tall, és la base per què el nostre servei sigui un èxit. Treballem i ens formem de manera continuada per poder oferir les últimes tendències del món de la perruqueria, això sí, personalitzant i adaptant cada servei al nostre client.

El cabell i la seva forma són una expressió fonamental de la nostra personalitat. A l’hora de crear, proposar i analitzar un determinat disseny o pentinat s’ha de tenir present la línia de tall, el color i la forma. El tall, proporciona un estil personalitzat que pot anar variant segons l’època i l’estil de cada persona.

 

Horaris: de dilluns a dissabte de 9:00h a 21:00h


Beauty Atelier Perruquers


 
 
....